SNACKBAR @ THE CORNER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1058 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar @ The Corner. Meer weten? Ontdek meer

19 feb 2024 om 20:44 Warm, lekker, snel
18 feb 2024 om 20:10 Voor de derde keer wisten ze niet waar ze het bezorgen.de 4 van 64 lijkt net een 9,dat bestaat helemaal niet, we moeten er buiten altijd achteraan,ze komen langs en dan lopen ze met de tas buiten ,waar moet het nu naar toe,wij zagen ze ,dus naar bui
16 feb 2024 om 23:44 Zeer te spreken over het eten en bezorging. Binnen 20 minuten stond eten op tafel. Lekker kip menu. Ga ik vaker doen.
11 feb 2024 om 20:32 Was echt niet normaal slecht Gr cas nijenkamp Almelosestraat 89
29 jan 2024 om 20:05 Het gaat steeds verder achteruit met de kwaliteit en hoe je bestelling aankomt, mayo zat door de hele tas, ham bij de bami waa niet goed meer, satevlees mega droog, bami smakeloos, nee voor ons geen corner meer
24 jan 2024 om 11:25 Heb ruim 2 uur zitten wachten op mijn bestelling. Dit is voor mij de laatste keer dat ik besteld heb bij de corner raalte
23 jan 2024 om 19:50 Wordt steeds beroerder qua kwaliteit. Slappe patat, frikandellen speciaal waar de saus uit alle zakken lekt, kapot gedrukte snacks. Echt slecht spul!
21 jan 2024 om 21:25 Prima aanradee
19 jan 2024 om 8:19 dit keer waren we niet tevreden het kwam later als normaal het was niet zo warm meer dus de volgende keer krijgen ze geen extra fooi meer
6 jan 2024 om 22:14 Super snel geleverd en heerlijk warm
24 dec 2023 om 20:49 Het was weer prima Cheng. Bedankt!
19 dec 2023 om 21:01 Er zat een haar in het eten.